Lise Møldrup

Lise-web-266-omvendt

Lise Møldrup er underviser og chefkonsulent for vores kursusafdeling med ansvar for lederkurser, virksomhedskurser og vores HR-service. Lise er et stærkt aktiv for vores kursister, når de får coaching og har brug for professionel sparring. Hendes store force er evnen til at få mennesker til at udvikle deres potentiale, både individuelt og som team i virksomheden.

Det er ikke altid, at kursisterne selv er bevidste om den forandring, som de gennemgår. Men Lise kan med sit falkeblik pege på lige netop de områder, hvor det er er sket forandring med den enkelte:

- Det er et magisk øjeblik, når kursisten får øje på det! Jeg bliver selv så taknemmelig for, at vi har fået lov til at være med på deres rejse. Det er nærmest, så hårene rejser sig på armene, når jeg oplever, hvor meget vi kan flytte mennesker. Det er en wow-følelse, og det gør mig bare endnu mere motiveret til at følge kursisternes rejse fra starten, til de har opnået indsigt og føler sig afklarede.

  • 2015-2016 videreuddanner Lise sig som HR proceskonsulent på Ledelsesakademiet, Erhvervsakademi Aarhus.
  • 2015 ansættes hos Foldberg Kurser som chefkonsulent med ansvar for at sælge og udvikle vores kurser.
  • 2011-2012 deltager Lise Møldrup som kursist på Foldbergs Lederkursus.
  • 1991-2016 arbejder Lise som sælger, underviser og leder hos virksomheder, der producerer og importerer hjælpemidler.

Lise Møldrup er uddannet ergoterapeut i 1987 og senere merkonom i 2000. Desuden har hun gennem mange år arbejdet med trivsel og arbejdsmiljø i kommuner og private virksomheder.